perjantai 28. elokuuta 2015

Tästäkö se hallikausi sitten taas alkoi?

Oli tosiaan tänään tarkoitus käydä jäljellä, mutta sadetta vihmoi koko päivän välillä ihan kaatamalla, joten ne suunnitelmat unohdettiin kuten metsälenkkikin. Neppu alkaa vaan olla lievästi ylivireisessä tilassa ja järjestää kotona niin paljon "omaa kivaa", että päätin käydä pitkästä aikaa hallissa tokoilemassa ja päästämässä koirasta höyryjä. Janne kyllä tuumasi jo lähtiessä, että meinaatko TUON saada tekemään jotain järkevääkin... :)

Hallissa oli vähän muuta äksöniä kun mentiin sinne, joten Kaapo pääsi ensimmäisenä treeniin. Sitä ei ympärillä tapahtuva muu toiminta kiinnosta pätkän vertaa ja nytkin se teki oikeastaan suorastaan loistavaa treeniä, vaikka hallissa oli autokin puolittain sisällä päätyovesta ym. Otettiin ruutua, seuruuta, jättäviä (istuminenkin sujui melko mukavasti), noutoa, kaukoja. Se suoritti kyllä hyvin, tauko ollut paikallaan vanhuksella.

Hallin hiljentyessä otin taskuraketin treeniin. Voi elämän riemua, se meni niin kovaa hallissa, ettei meinannut pysyä pystyssäkään, kun keinonurmipohja on hieman erilainen alusta sorakenttään verrattuna! Ruutu meni pitkäksi oikein slaidina, täytyi ottaa siitä ihan läheltä, ettei se ehdi saada täyttä vauhtia päälle. Merkin kierron se laittoi ekana ihan hösseliksi, mutta tällä kertaa lelu merkin takana toimi ja saatiin pari onnistunutta kiertoa.  Seuraaminen oli melkoista pomppimista, mutta jättävät olivat jotenkin nyt iskostuneet mieleen tauon aikana. Luoksarissa otin pari sivulletuloa, ne meni imutellen ok. Tehtiin pari hyppyä, ja siinä kohdassa se oli saanut jo pahimman raivon ulos itsestään ja malttoi hienosti odottaa käskyä. Lopuksi tehtiin ohjattua, seuruutin imutellen stoppikohtaan ja lähetin itsestäni katsottuna vasemmalle. Tämä meni oikein hienosti namialustalla, ja siirrettiinkin alustaa vähän taaksepäin. Edelleen hyvin, joten laitettiin alustalle lelu. Lähetyksessä se hokasi sen lelun ja oli ihan että JES! 

Nyt näyttää sääennusteet siltä, ettei jäljelle ehkä hetkeen ole kauheasti hinkua, ja täytyykin ottaa taas tokoilukuuri tähän väliin. Tunnarin hiomista pitäisi jatkaa, samoin kapulan pitämistä. Töitä riittää ihan joka osa-alueella tässäkin lajissa.

P.S: ei se kyllä yhtään rauhoittunut tuosta irrottelusta, kotona saa Aku Ankat, kaukosäätimet ja muut edelleen kyytiä. Se on oppinut hirveän monta häiriökäytösoiretta tuon pienen sairaslomansa aikana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...