maanantai 10. elokuuta 2015

Neppu 1v!

Meidän kuraprinsessa vietti tänään ensimmäistä syntymäpäiväänsä. Lahja oli hankittu lasten kanssa jo hyvissä ajoin Mustista ja Mirristä. Possu (kuva alla) olikin tosi hauska lelu kaikkien muiden mielestä, paitsi Kaapon :). Se ei yleensäkään pidä mistään ääniä päästelevistä leluista, ja tuo porsas oli sille ihan liikaa. Se kävi pariin otteeseen nappaamassa lelun Nepulta pois, ja sitä ihan selvästi ällötti koko kapistus, koska se pudotti possun äkkiä lattialle. Harmi vaan että Neppu ei ymmärtänyt, miten ällöttävästä elukasta on kyse, vaan se leikki sillä ihan villinä. Kaapon ei siis auttanut muu, kuin luovuttaa ja pyrkiä mahdollisimman kauas "taistelutantereelta". Jos se olis ihminen niin se ois varmaan tukkinut vielä käsillään korvansa ettei olisi tarvinnut alentua kuuntelemaan sitä lelun vingutusta.


Kakku tehtiin maksalaatikosta ja nakeista. Pakollinen kakkuposeeraus oli pakko tehdä pöydän ääressä, muuten kakusta ei olis saatu kuvaan kuin rippeet :). Koirat jakoivat herkkupalan keskenään tasan, ja näin Kaaponkin päivä pelastui ainakin hetkeksi.


Oli tarkoitus ottaa illan päälle Nepusta vielä "erittäin virallinen yksivuotiskuva", mutta kakkukahvien jälkeen lähdettiin metsään lenkille, eikä synttärisankari ollut sen reissun jälkeen enää oikein edustuskunnossa... Sehän ui kaikki rapakot ja lammikot, mitkä vaan onnistuu lenkillä löytämään. Kuvaaminen täytyy suorittaa siis tuonnempana.

Tehtiin kuitenkin pieni tokotreeni omalla pihalla. Merkin kierto oli aika hyvä, Janne naksutteli sille sen tiiviin kierron. Ohjatussa siirrettiin namialustoja hieman enemmän takaviistoon, se oli ok myös. Vinkulelun kans tehtiin asentoja, kauheen malttamaton se oli ja kovasti vauhdissa. Tunnarissa etenin jo kahden kapulan vaiheeseen, toinen kapula valmiina maassa ja "oman" heitin siihen viereen. Ekalla yrittämällä se nappasi ensin oman, mutta vaihtoi sen siihen toiseen. Vaihdoin uuden puhtaan kapulan,  ja Neppu nosti taas ensin oman,  mutta alkoi katsella sitä toista kapulaa "sillä silmällä" taas. "Ei sitä!" riitti kuitenkin tässä kohtaa, ja loput kerrat se suoriutikin moitteettomasti "oman" hakemisesta.

Huomenna mennään taas jälkikurssille, jos/kun selviän hengissä ensimmäisestä loman jälkeisestä työpäivästä :). Tällä viikolla alkaa myös esine-etsintäkurssi, paljon on jo nyt ohjelmaa luvassa alkavalle syyslukukaudelle. 

2 kommenttia:

  1. Ihania synttärikuvia! Voin vain kuvitella vinkupossun äänen... Koissut ovat kyllä onnellisia, kun jaksatte harrastaa noin paljon :)

    VastaaPoista
  2. Heh, tuo on aika outoa sinänsä, että mun mielestä sen possun ääni ei nyt juurikaan eroa muista vinkuleluista, joita Kaapo kuitenkin pitkin hampain jollain lailla sietää. Mutta tuo possu... se on vaan sille jostain syystä sietämätön, tänäänkin se kävi nappaamassa sen Nepulta pois kesken leikin :-D.

    VastaaPoista

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...