Minä

Kai tässä tarvii jotain itsestänsäkin kertoa...
Olen Satu Savilaakso, koiriin hurahtanut  perheenäiti Limingasta. Perheeseeni kuuluvat minun ja mieheni lisäksi kaksi ei enää niin kovin pientä lasta, 15- ja 17 -vuotiaat pojat. Harrastusrahojani tienaan työskentelemällä erityisopettajana täällä Limingassa.

Nuoruudessani vapaa-ajan vei urheilu. Pelasin ringetteä "koko pienen ikäni", aina naisten SM -sarjassa saakka. Ratsastus ja hevoset olivat kuitenkin kuvioissa enemmän ja vähemmän ja perheessämme oli englanninspringerspanieli Osku. Se oli varmaankin se maailman paras koira.

Kaapo oli ensimmäinen oma koirani, ja se hankittiin aikanaan lenkkiseuraksi ja tallikoiraksi. Sen kanssa olen tutustunut niin koiranäyttelyihin, agilityyn kuin tokoonkin. Kaapon "ansiosta" meille tuli keväällä 2008 Manni. Mannista täytyy varmaan jossain vaiheessa kirjoittaa oma stoorinsa. Tosin siitä on juttu myös jossain vanhassa Schapendoes -lehdessä, en nyt vain juuri muista, minä vuonna se julkaistiin... Paljon myöhemmin kuvaan astui Neppu, ja se on omalla turboahdetulla moottorillaan muuttanut käsitystäni schapendoesista, kaikella rakkaudella <3!

Johtuen ehkä vankasta urheilijanuoruudestani, olen edelleenkin melko kilpailuhenkinen. En siis yleensä osaa harrastella "vain omaksi iloksi", vaan toiminnassa on yleensä aina oltava joku tavoite, jota kohti ponnistella. Tähän koiraharrastus monine lajeineen antaa valtavan hyvät mahdollisuudet, ja rotuna schapendoes taipuu moneen!

Tällä hetkellä koirieni kanssa treenaan pääasiassa tokoa ja myös vähän rally-tokoa. Näyttelyissäkin käydään välillä, mutta eniten aikaa taitaa kuitenkin kulua metsissä ja lenkkipoluilla, siitä nämä energiset karvakorvat pitävät huolen. Innostun myös uusista jutuista aina lähes yhtä paljon kuin koiratkin, ja monenlaista ollaan vuosien varrella kokeiltu ja tullaan varmasti jatkossakin kokeilemaan.


Satu Savilaakso
satu.savilaakso(a)edu.liminka.fi
+35840 5532 078

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...