maanantai 30. marraskuuta 2015

Maanantaitokot

Maanantai, tokovalkkupäivä. Neppis oli hyvässä vireessä. Tehtiin palkattomuustreeniä kolmella liikkeellä (liikkeestä maahan, luoksari, hyppy). Kivasti pysyy liikkeiden välillä kuulolla ja palkkautuu hyvin pelkällä kehulla. Liikkeetkin menivät muuten mukavasti, mutta maahanmenossa oikaisi itsensä sammakkoasentoon kun olin palaamassa viereen :-D. Treenasin tuota sitten itse takapalkalla, sujui hyvin.

Hiottiin perusasentoja nopeammiksi ja tarkemmiksi, se kyllä hoksaa hommat nopeasti ja tarjoaa liikkeitä.

Paikkamakuun tein pitkästä aikaa ilman namipurkkia, hyvin pysyi, vaikka vieressä oli enemmän ja vähemmän härdelliä. Myös liikkurointi sujui tänään tässä, malttoi odottaa ja kuunnella käskyä. Makuuasento hieman vino, täytyy palkkailla vasemmalta.

Ehdin tehdä vähän kapulanpitoakin, tuo on korjaantunut paljon kun lähdin taas liikkeelle polvi-istunnasta ja siitä vähän kerrallaan ylös.

Nyt aletaan olla Neppiksen kanssa siinä pisteessä, että aletaan fiilaamaan liikkeitä kisakuntoon, josko jo kevään aikana uskaltauduttais korkkaamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...