tiistai 5. tammikuuta 2016

Note to self...

...että kannattaa reenata niitä liikkeitä hallissa myös toisessa kohdassa ja toiseen suuntaan. Saatiin äkkipäätä oivallus, että tehdään ohjattu nouto toisin päin hallissa, siis peilikuvana kuin mitä ennen. No Neppuhan meni ihan sekaisin, se posmelsi sinne entiseen nurkkaan (käden osoittamalle puolelle kyllä) ensin etsimään että eihän täällä mitään ole. Jouduttiin palaamaan ihan alkuun  tuon noudon kanssa. Ja jatkossa sitten pidetään huoli, että treenaillaan sitä eri kohdissa! Hyvä minä!

Muuten treeni sujui hyvin, tein seuruun lähtöjä aluksi ja sitten vähän pidempää pätkääkin. Aloiteltiin myös peruutus seuruussa, käskyllä "pak" se osaa peruuttaa tosi hyvin, mutta peruuttaa minusta poispäin (sen olen sille siis ihan opettanut). Ehkä täytyy vaan käyttää "seuraa" -käskyä myös peruutuksessa, ei se sitä vielä oikein hoksaa vaan alkaa keulimaan.

Tein koko hallin mitalla merkin kiertoa, se toimi hienosti.

Kapulan pito on nyt ollut kuurilla, siinä on vain vähän teknisiä toteutusongelmia, kun koira on niin pieni ja kun se siinä edessä istuu ja pitää sitä kapulaa niin melko syvään pitää itse kumartaa koiran "päälle" ottamaan sitä kapulaa siltä pois. Noutoja otin muutaman ja palkkailin siitä, että ei karannut kapulan perään.

P.S  Piti tulla tänne vielä lisäämään, että onpas mahtavaa lenkkeillä koirien kanssa metsissä, kun lunta on sen verran vähän, että reitit pysyy auki. Ja pakkasta kun on riittävästi, niin on Trasselissakin vauhtia :)! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...