keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Keskiviikon tokotreenit

Tokovalmennuksessa olikin tänään meille ajankohtaisia aiheita:

1. Ruutu
Se pysäytysongelma, mitä viikonlopun tottiksissakin pähkäiltiin. Koska tuo eläin tilttaa siitä vinkukalasta, ehdotti Katja meille "vähän huonompaa palkkaa" ja antoi mulle käteen tennispallon. Ta-daa, problem solved :)! No, nyt se toimi ainakin hyvin ja sain sen jopa seisomaan paikallaankin ilman tepastelua. Täytyy lähteäkin pallokaupoille. Se tennispallo lentääkin mukavan hyvin vähän kauempaakin.

2. Paikallamakuu
Ne käskytykset! Voi elämä! Itse paikalla makaaminen on jo ihan ok, mutta ne alut ja loput, en kestä! Pitää vissiin nauhottaa jollekin levylle käskysanoja ja treenata levyn tahdissa :). Tosin se muu häiriö puuttuis sitten kuitenkin.

3. Tunnari
Ekan kerran tehtiin tää liike "oikeantapaisesti" julkisesti, läheltä lähettäen ja jarrunameilla. Kapulat oli ympyrämuodostelmassa. Hyvin sujui! Koutsi käski välillä helpottaa tätä harjotusta ja haetuttaa sitä omaa vaan vaikka jostain romukasasta. No meillähän niitä romukasoja on täällä kotona oikein kaksinkappalein, kummankin pojan huoneet...

4. Luoksari
Se ei halunnutkaan jäädä odottamaan, vaan lähti ekana perään. Uusi yritys, joka menikin hienosti. Liikkeen loppukin alkaa olla melko hyvä.

Odotellessa tein niitä koirankiertoja, maaten ja istuen onnistuu jo etupalkalla aika hyvin, seisominen on haastavampaa. Kaukoja tein kans, ne on ok. Sitten vähän seuruuta ja jättäviä väliin, varioiden ja koiraa kuulolla pitäen. 

Erityisesti huomioin sitä hallissa liikkumista, eli "liikkeestä toiseen" siirtymistä ja toisten koirien lähellä kuulolla olemista. Kyllä se vaan paremmaksi koko ajan tulee!

Olipa hauskat treenit taas! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...