torstai 10. syyskuuta 2015

Biitsillä ja terveystarkastuksessa

Tällä viikolla ei olla paljoa ehditty treenaamaan. Tiistaina vähän tokoiltiin kumminkin jäähallin vieressä kentällä. Keskiviikkona oltiin porukalla Oulussa meren rannalla riekkumassa ja Neppu oli kyllä taas niin vauhdissa :). Kaapon jätin kotiin, koska vanhukselle ei kylmä merivesi varmaankaan tekisi kovin hyvää.

Merihirviökö se siinä?


Lentävät hollantilaiset vetten päällä

Taas hyvin perinteinen Neppu-kuva








Tänään käytiin Nepun kanssa Akuutissa (tai Animagihan se nykyään on) silmätarkastuksessa, samalla reissulla läpivalaistiin koira selän, lonkkien ja kyynärien osalta. Silmissä Kaisa näki muutamia ylimääräisiä ripsiä, joten niistä tulee lausunto Distichiasis, lievä. Luusto oli onneksi kaikin puolin kunnossa: siistit kyynärät, lonkista Kaisa veikkasi A, korkeintaan B ja selkä oli siisti. Virallista lausuntoa spondyloosin osalta ei näin nuorelle koiralle vielä saa, mutta eipä me sitä tarvitakaan. Seitinohuen iltapäiväkännin jälkeen nyt täällä kotona Neppu potee madafakingdarraa :).


Voimme joka tapauksessa suunnata kauppaan ostamaan juoksuvyötä ja -liinaa, valjaat on jo valmiiksi ostettuna. Pikkuhiljaa aletaan treenata valjaissa juoksemista. Josko tuossa puolentoista vuoden iässä sitten jo uskallettaisiin painaa täysillä menemään :). Pois alta risut ja männynkävyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...