keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Jostain kait se on aloitettava...?

Jonkinlaisen treenipäiväkirjan pitäminen on ollut mielessä jo toooosi pitkään, mutta aina se vain on jäänyt. Nyt, kun tuota lajivalikoimaa alkaa olla jo enemmän kuin omiin tarpeisiin, niin alkaa olla tällä aivokapasiteetilla jo pakko laittaa ylös menneitä ja tulevia. Siispä tässä nyt sitten opettelen käyttämään tätä blogia.
Enimmäkseen siis tarkoituksena on pitää kirjaa itselleni siitä, mitä ja miten on tehty ja mitä seuraavaksi koitetaan. Toimikoon tämä blogi nyt siis jonkun sortin harrastuspäiväkirjana. Katsotaan, mitä kaikkea tänne ilmaantuu!
Blogissa siis seikkailevat schapendoes -rotuiset koirat Kaapo (u. Trasseli Hui Hai, synt. 14.4.2007) sekä tyttärensä Neppu (n. Scabbers Afrodita, synt. 10.8.2014 isänsä maailmanvoittaja-palkinnoksi ☺). Ehkä saan jonkinlaisen esittelynkin kummastakin aikaiseksi tänne blogiin. Satunnaisesti saattaa olla juttua myös samanrotuisesta Mannista (u. Trasseli Askeleen Edellä s. 18.2.2007), joka viettää lokoisaa sohvachampionin elämää anopin ilona. Manninkin elämänvaiheista vaikka kirjan kirjoittaisi.
Pääasiassa meillä koirat ovat siis lemmikkejä, perheenjäseniä ja lenkkiseuraa, mutta harrastuksissa käydään myös: tokoa, PK-jälkeä ja -hakua, esine-etsintää, enemmän tai vähemmän. Näyttelyissä käydään myös säännöllisen epäsäännöllisesti. Tulevaisuudessa Nepun kanssa on ajatuksena kokeilla myös canicrossia (ennen treenin aloittamista katsotaan luuston terveys), eikä agilitykään ole ihan poissuljettu ajatus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...