torstai 29. lokakuuta 2015

Kuppitunnaria, osat 2 ja 3

Meidän sairastupa laajeni, kun Juusolla nousi eilen lämpöä kurkkukivun kylkiäisenä. Niinpä meitä oli tänään kotona kaksi joutilasta tunnaritreenaria. Juuso tuli apulaiseksi käsittelemään purkkeja ja vääriä kapuloita. 

Aamutreenit aloitettiin juustopalan kätkemisellä. Jarrujuustot toimivat kipporivin edessä hyvin ja Neppu merkkasi oikean purkin varmasti. Vaihdettiin juusto "omaan" kapulaan, toimi. Lisättiin purkkeihin "väärät" kapulat, neljä purkkia, neljä kapulaa joista yksi oma. Jarrujustot kuppirivin eteen. Edelleen toimi! Tehtiin tätä jonkin aikaa ja lopetettiin harjoitus numero 2.

Illemmalla otettiin vielä yksi treeni. Taas aloitettiin juustopalalla, vaihdettiin yhteen kapulaan, lisättiin "väärät", edelleen jarrujuustojen avulla toimi. Uskaltauduttiin sitten kokeilemaan ilman purkkeja, aluksi kahdella kapulalla: oikea nousi joka kerta. Lisättiin kolmas kapula, edelleen nosti oikean! Neljäskin kapula laitettiin, ja oikea nousi. Se, mitä se muutaman kerran teki, oli että se vähän kolautteli "vääriä", mutta ei kertaakaan nostanut niitä. Jarrujuustot toimivat hyvin vauhdin hillitsijöinä, tosin kaukaa sitä ei varmaan vielä aikoihin voi lähettää kapuloille, ettei vauhti vie järkeä tuosta touhusta. 

Huomenna jatketaan harjoituksia, toivottavasti tää edelleen toimii... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...