sunnuntai 25. elokuuta 2019

Kesän satoa

Harmaan, kostean sään vuoksi sisällä istuessa on pakko myöntää: kesä oli ja meni. Kiva kesä olikin, jopa niin kiva, että nämä päivitykset jäivät odottamaan itseään. Tässä pikainen kertaus loppukesän virallisista riennoista...

Loman viimeinen kuukausi meni aika pitkälle asuntoautoillessa ympäriinsä, ja muutamissa näyttelyissä käytiin siinä ohella.

Kalajoen KV-näyttelyyn 20.7. osallistui Nepun pennuista Ilona, Ronja ja Jekku pentuluokkaan ja lisäksi meidän Inkeri valioihin sekä pentujen isä Pablo avoimeen luokkaan. Tuomari oli serbialainen Andras Polgar ja arvostelut etenivät todella nopeaa tahtia. 

Ilonasta leivottiin VSP-pentu, Jekulle ja Ronjalle kakkossijat pentuluokissa. Uroksissa Pablo oli PU2 ja sai viimeisen sertinsä ensi yrittämällä; "kotikoirasta" tuli valio sen viidennessä näyttelyssä, sertillä numero 4. Meidän Inkerin agendana oli avata kotimaan Cacib-tili ja sen se tekikin olemalla ROP. 

Alla Marjo Tornbergin ottamia kuvia Kalajoelta; iso kiitos kuvista!

Scabbers Penelope "Ronja" 

Scabbers Patrick "Jekku"

Scabbers Peggie "Ilona" 

Exåress Too Cool For You "Inkeri"

Trasseli Tervaporvari "Pablo"

Etelä-Suomen lomamatkalle ilmoitin Inkerin ja Ilonan Porvoon ryhmikseen 3.8. Tuomarina suomalainen Helin Tenson. Ilona oli jälleen VSP-pentu ja Inkeri ROP. Ryhmän tuomaroi Hilkka Salohalla ja hän sijoittikin Inkerin isossa kehässä schipperken jälkeen toiseksi!


Viimeiset pentuluokat näiden pentujen osalta pyörähtelivät Kajaanissa 17.8. Armi ja Aadolf. Armi oli ROP-pentu ja Aadolf VSP-pentu.  Samana päivänä Jekku oli ROP-pentu Helsingin pentunlyssä! Kaikkiaan 5/8 pentua kävi vähintään kerran pentuluokassa näytillä, mahtavaa, iso kiitos aktiivisille omistajille! Tyytyväinen voi olla pentujen esiintymisiin kaikkinensa, ja kiitos videoista, näin lähes kaikki kehäkierrokset, vaikka itse en paikalla aina ollutkaan. Tästä on hyvä jatkaa junnuluokkiin!

Inkeri osallistui 18.8. Överkalixin kaikkein rotujen näyttelyyn, tuomarina siellä tsekkiläinen Jancik Leos ja tuloksena PN3. Näyttelyssä näin taas yhden ruotsalaisen Kaapon lapsenlapsen, joka oli elämänsä ensimmäisessä näyttelyssä kuten omistajansakin. Hienon debyytin tekivät ja Rossi oli PU3! Onnittelut vielä, hieno poika!

Näyttelysaralla käydään parin viikon kuluttua erkkarissa ja muutamia tokokokeita on tulossa myös sekä Inkerille että Nepulle. Muitakin suunnitelmia on, niistä tuonnempana ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...