tiistai 27. marraskuuta 2018

Nimiäiset juhlittu :)


Pentujen nimet on nyt sitten virallisesti julki. Nimiäiset juhlittiin lyhyesti sisarusparven kesken pentulaatikossa :). Pentueen alkukirjaimeksi päätettiin kasvattaja-Sannan kanssa P niinkuin Pablo, eli nimet alkavat pentujen isän kutsumanimen alkukirjaimella, kuten joku nokkela on saattanut työnimien perusteella päätelläkin  :-D. 

Työnimien alkuperät taas ovat suurilta osin mielleyhtymiä noista virallisista nimistä, toivottavasti pentujen tulevat omistajat keksivät sitten aikanaan kullekin omat, paremmat nimet (en väitä että nämä mun antamat ois mitenkään maailman kekseliäimmät, heh!)


Ensimmäisenä syntynyt uros sai nimiehdotuksista itseoikeutetusti Patrickin, Patrick "Pata" Degermanin mukaan. Pentu, joka on yleensä aina siellä missä ei pitäisi ja ehtii joka paikkaan jo nyt. Siksi kai se ensimmäisenä putkahti maailmaankin. Sen lempitouhua on kiivetä Nepun päälle, kun syöminen ei enää jaksa kiinnostaa. Siitä se sitten ottaa mahaliu'un Nepun selän taakse nukkumaan. Varsinainen (vuori)kiipeilijä tämä Pata-poika.


Kakkosuroksen nimi oli myös selvä, Picasso siksi, että siinähän on ihan selvästi maaliroiskeita kyljissä. Ja työnimi JR tulee taas kuvataiteilija Picasson etunimestä. Pentu oli aluksi Pablo Jr (koska isä siis on se original-Pablo), mutta lyheni aika pian pelkäksi JR:ksi.



Narttujen nimet on hankalampi selittää, kolmosnarttu on ainakin nätti kuin Penelope Cruz. Pipsalla on jännästi oikea kylki harmaa ja vasen tumma, vähän niinkuin Nepun siskopuolella Hipsulla (Trasseli Hepsankeikka). Hipsu ja Pipsahan stemmaavat hyvin :).



Porukan komistus, Presley, on tietysti Elvis. Hurjan tarmokas kaveri.


Narttu numero viisi, pikkuinen Peggie. Mulla tulee tuosta nimestä mieleen Pulmuset - televisiosarja (ja taas kun tätä kirjoitan, niin saan korvamadon siitä tunnusmusiikista), vaikka siinä sen äidin nimihän oli kyllä Peggy. Joka tapauksessa tämän vuoksi pikku-Peggie sai työnimekseen Pulmu.


Pontzo näyttää ihan Pontsolta, eikö? Luonteeltaan lunki "ei tässä olla niin hopun kengässä" -tyyppi ainakin tässä vaiheessa. 


Kaunis kuin kukka, tyttö numero 7 on tietysti Petunia. Työnimi viittaa kyllä ihan toisaalle, lapsena tykkäsin katsoa Putte Possua televisioista ja siinähän Puten vaimo on nimeltään Petunia. Niinpä hän on Putte, vaikka tyttö onkin. Luonteenlujuutta tässä tytössä on vähintäänkin riittävästi.


Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä, on meidän Pirre, Priscilla. Blondi, joka kerää fanijoukkoa ympärilleen :). Pirrehän syntyi muiden perässä, oli varmaan oikaissut itsensä täyteen mittaan jo mahassa muiden lähdettyä ja ottanut tilan haltuunsa sielläkin. Työnimen antoi Janne, sanoin heti, että Pirrehän se siinä.


Näin, juhlat on juhlittu ja lapsille nimet annettu. Kakkua ei kyllä ollut eikä kahviakaan ;)... Nyt odotellaan, kuka ensimmäisenä lähtee juoksemaan. Tänään on muutama jo kokeillut seisomista, vielä aika haparoivin kintuin, mutta kuitenkin. Eli hetken vielä täällä on rauha maassa (no ei sentään, ei meidän talossa koskaan...), kohta mennään eikä meinata!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...