sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

2x RTK2!

Kaapon ja Nepun kanssa tehtiin eilen täsmäisku Kemin Rally-tokokisoihin, jossa oli tarjolla kaksi rataa Heli Kelhälän tuomaroimana. Agendana oli saada Kaapolle yksi ja Nepulle kaksi hyväksyttyä tulosta, jotta saatais molemmille koularit avoimesta luokasta. 

Treenattua ei ollut liiemmin tätä lajia tullut, mutta se mitä treenattiin niin totesin vaan, että molemmat kyllä homman osaa, jos a) Kaapo malttaa kuunnella ja b) Neppu pysyy edes suunnilleen pöksyissään...

A-rata vaikutti oikein sopivalta Kaapolle, tässä piirros:



Me oltiinkin suoritusvuorossa heti ekana. Kaapo teki ihan hyvällä otteella, hidashan se on,  mutta kerrankin voin onnitella myös itseäni siitä että maltoin antaa sen tehdä rauhassa ja pidin verkkaisen tahdin yllä. Loppujen lopuksi saatiin vain -1p ohjaajavirhe kyltiltä 7 (en tiedä mitä siinä sössin :) ). Kaapolle siis heti ekalta radalta koulari RTK2 ja papparainen tempaisi vielä voiton koko kisassa!

Nepun kanssa sitten oltiin vuorossa jo perinteeksi käyneesti viimeisenä. Se lähti heti kättelyssä lapasesta, joten uusin kyltin numero 2, josta lisäksi -1 vino. Loppurata meni kivasti  rallatellen ja muita miinuksia ei otettukaan, joten saldona 96p. Sillä päästiin myös palkinnoille, oltiin kolmansia.

B-kisaan lähti sitten vain Neppu mun koirista, ratapiirros:


Meni ihan mukavasti, ei suurempia lapasesta lähtemisiä tällä radalla. Ihan en silti osannut odottaa, että saataisiin täydet 100p! Niin siinä kumminkin kävi ja näin Nepullekin RTK2 ja luokassa toinen sija, tuo sijoitushan ratkeaa tasapisteiden tapauksessa ajan perusteella.

Täsmäisku tuotti näin ollen jopa hieman yläkanttiin menneet tulokset, kaksi koularia ja monta jumppapussia, jotka sisälsivät herkkuja sekä koiralle että ohjaajalle. Kemkon kisoissa oli taas oikein mukava tunnelma ja ihan bonuksena kanttiinissa myytiin tuoreita munkkeja! Kyllä kelepasi ajella Kemiin ja takaisin!

Tää kuva haluaa välttämättä olla tälleen kyljellään...


Jatkosta tän harrastuksen suhteen en osaa vielä sanoa mitään, Neppu (ja Inkeri) nyt keskittynee ainakin kesän ajan tokoiluun ja Kaapo vois jäädä taas eläkkeelle... Toisaalta  se on kyllä varsin mainiossa kunnossa tällä hetkellä, ei ikä paina ja lihaskunto on loistavan talven jälkeen oikein mukavalla mallilla. Voihan se olla että innostutaan ainakin kokeilemaan niitä voittajan kylttejä ;). Tai sitten se alkaa nosettamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...