tiistai 12. heinäkuuta 2016

Neppu TOKO AVO1

Ilmoitin Nepun tokokokeeseen Ouluun ajatuksella, että haetaan vikalista ja aletaan korjaamaan. Ensin paikkaa meille ei kokeesta edes irronnut, mutta lopulta päästiin kuin päästiinkin mukaan varasijalta.

Parahiksi saatiinkin kesän kuumin hellepäivä juuri koepäivälle. Myös uhkaavia pilviä alkoi kertyä taivaalle, ja niinpä pakkasin lähtiessä auton täyteen sadevaatteita, aurinkorasvaa (! ois nimittäin saanut olla erkkarissakin!) , vaihtovaatetta ym.ym. Lopulta koe käytiin kuitenkin todella lämpimissä olosuhteissa, mikä varmasti näkyi osan koirakkojen suorituksissa. 

Neppu oli aivan ilmiliekeissä "laiskan" päivän jälkeen, kun ei oltu viitsitty lähteä jätskikioskia kauemmas lenkille kuumuuden vuoksi. Vaikka se hypähtelee ja väkkäröi, niin olempa kyllä iloinen siitä, että ajatus sillä pysyy kuitenkin tekemisessä. Jopa niin, että loppua kohti kierrokset vaan kasvavat ja turbovaihde menee päälle...

Tuomarina kokeessa toimi Heli Kelhälä. Tässä meidän pisterivi:

Paikalla istuminen 10
Seuraaminen 9 -niitä pompahduksiahan se ottaa siellä täällä...
Seisominen seuraamisen yhteydessä 9.5
Luoksetulo 9.5  -schapepompulla varustettu luoksari...
Istuminen seuraamisen yhteydessä 10
Lähettäminen määrätylle paikalle ja maahanmeno 0 -ruudun nurkkamerkit olivat valkoiset hiekkaämpärit, ja Neppu kävi ihastelemassa takaoikean ja etuvasemman, en saanut sitä pysähtymään ruutuun. Tarvii mennä hiekkaämpäriostoksille. Kaikissa väreissä, kiitos :).
Noutaminen 7 -viereentulo onnahti pahasti, oli liikaa kierroksia aivan moitteettoman noudon jälkeen
Kauko-ohjaus 5 -tämä näkyy nyt olevan kokeissa vakio-ongelma, se sukeltaa maahanmenoon niin vauhdilla, että ryömäisee samalla eteenpäin. Treeneissä ongelmaa ei ole. Mahtavaa...
Estehyppy 10
Merkin kiertäminen 10
Kokonaisvaikutus 10 -tuomarin kommentilla, että onpa ihanan iloista tekemistä, koira tekee hyvin ja ohjaaja ohjaa hyvin (kröhöm ;) ).

Saatiin myös kehän reunalta pari kommenttia tästä iloisesta tokoilijasta. Ilon kautta mennään, meni syteen tai saveen!

No, pisteet riittivät kuin riittivätkin nippanappa ykköstulokseen (257p), ja lopulta voitettiin vielä luokkakin! Nyt nokka kohti voittajaa!


Neppis kerää muumikuppeja

Joskus voi voittaa vähän räkäisemmälläkin tuloksella...

Kaapon kuulumisia sen verran, että nykyisin se on turkin verran kevyempi. Hirveän iloiselta se vaikuttaa tässä kesälookissaan. Ja itseasiassa ei pöllömpi noinkaan, vaikka monenlaisia kommentteja ollaan tästä päätöksestä saatu :). Kun se nyt ei enää näyttelyissä käy, niin ompa paljon huolettomampaa viilettää metsissä ja uida kuraojissa, kun ei kanneta kotiin ihan kaikkea tuliaisina. Alla sama koira tukatta ja tukassa. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...