keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Näin hajotamme sen varmankin liikkeen

Joopasen joo. Tunnari meni aivan totaalisen reisille tänään kurssilla :(. Ei yrittänytkään hakea omaa, ja alussakin lattia oli paljon mielenkiintoisempi kuin kapulat. Tämä on ollut alusta saakka niin hyvä ja varma liike, en tajua mitä siinä nyt tapahtui. TIETÄÄ SIIS TUNNARISULKEISIA! Jos lähdettäis kuppitreenistä liikkeelle heti huomenna. Lattiaa se yritti haistella tänään muutenkin -tekeeköhän juoksuja?

Ohjattu nouto meni sentään hyvin, vaikka lopun palautus puuttuu kokonaan. Haki vasenta. Kaarta saisi olla haussa enemmän, tosin toinen koira lähellä sitä suorituspaikkaa todennäköisesti supisti Nepun kaarta jonkun verran. Otetaan leveitä ja helppoja noutoja nyt jonkun aikaa.

Muuta ei ehditty porukalla ottaakaan, odotellessa tein hyppyä (rimaesteellä) kapulalla ja ilman, oli tosi hyvä.

Neppu kyllä edelleen reagoi tosi voimakkaasti toisiin koiriin, varsinkin vinkuviin tai muuten äänekkäisiin. Keskittyminen herpaantuu ja sillä on koko ajan "tutka päällä". Kierrätin tänään merkkiä siinä ihan hallin keskellä, ja olipahan tiukka kierto, kun reunoilla oli koiria (mikä toisaalta ei oo huono juttu ollenkaan). Lapasessa se nyt on tekemisissä pysynyt, mutta kyllä todellakin tarvitaan ihan koko ajan tuota ryhmätreeniä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...