keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Lentävä hollantilainen

Kyllä se tuo Neppu ehtii ja kerkeää. Käytiin tänään vaihteeksi metsälenkillä... Yleensä sillä on tapana löytää jäniksenkäpäliä, -kalloja, muita luita ym. Tänään sille osui kohdalle oikea jättipotti, kun se löysi ihanan (sen mielestä), lemuavan, kokonaisen jäniksen raadon. Siitähän sitä riemua sitten riittikin...

Illalla mentiin voi/evl -kurssille, tässä pikainen muistio.

Ruutu. Pysähtyi hyvin, jätettiin kokeeksi kosketusalusta välillä pois. Täytyy pelailla tuon alustan kanssa, välillä sitten niitä "simputustreenejä" eli läheltä lähetellen kunnollisia stoppeja.

Paikkis. Istuminen ok, 1min 30s. Makuu hyvä, käväisin piilon puolella mutta tulin nopeasti pois, kun toinen koira rivissä nousi. Neppu pysyi kuin pysyikin, lopun aikaa olin näkyvissä, taisi olla 2min se aika. Loppukin muuten hyvin, mutta pitihän sitä lopun perusasentoon hypätä iloisen schapemaisesti. 

Sitten viimeisenä se päivän naurut -osuus, luoksarin pysäytys. Ei olla tehty piiiitkääään aikaan... sehän lähtee tulemaan kuin ammus, annoin sekä ääni-että käsimerkin, toppasi joo mutta tuosta järjettömästä vauhdista aika kauhea jarrutus.  Tokalla kerralla sama vauhti, heitin lelun heti käskyn jälkeen taakse ja se sama järjetön vauhti jatkui sinne lelulle sitten. Kolmannella kerralla kokeiltiin takapalkkaa (lelu). Taas tullaan vauhdilla, ehkä ei ihan satakymmenen lasissa, ja käskystä se pysähtyy hypäten samalla 180 astetta ympäri. Ihme ettei telo itseään tuossa hommassa... mutta naurut tosiaan saatiin 😂. Tähän Katja neuvoi pelaamaan kahdella lelulla, toinen takana ja toinen kädessä. Meinasi vielä että kyllä sillä sitten KUN siellä voittajassa ollaan, on jo järkeä päässä enemmän. Rohkeasti sanottu :-D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...