sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Tuuri kr 12.6.

Kesän näyttelyturnee jatkui tänään Tuurissa, johon olin ilmoittanut molemmat koirat. Aamulla kello herätti klo 5 ja (tosi!) pirteänä lähdettiin matkaan ☺.

Tuurissa ilma oli sinällään ok, ettei koko päivänä satanut, mutta lämmin siellä ei päässyt tulemaan, vaan koko päivän puhalsi tosi kova puhuri, joka meni luihin ja ytimiin. Suomen kesä parhaimmillaan, niinpä.

Schapeja oli ilmoitettu 9kpl, joista kaksi pentua, kaksi urosta ja viisi narttua. Tuomarina oli Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Meidän köörillä meni oikein mukavasti: 

Kaapo:
"Hyvä koko ja luusto. Ok mittasuhteet.
Erinomainen kallon muoto. 
Hyvä silmien muoto. Hyvät korvat.
Hyvä häntä. Sopiva rungon syvyys.
Tasapainoiset kulmaukset.
Takaa liikkuu kapeasti. 
Hyvä etuaskel. 
Kevyet, tehokkaat sivuaskeleet.
Hyvä karvan laatu" 
VET ERI/1 SA, PU1 ROP, ROP-Vet

Neppu:
"Hyvät mittasuhteet. Sopiva luusto.
Hyvä nartun pää. Hyvä kallon leveys.
Pienet, pyöreät silmät.
Erinomainen ylälinja.
Hyvä häntä. 
Sopiva rungon syvyys.
Hyvin kulmautunut edestä.
Hyvät etuliikkeet, ahtaat takaa.
Kevyet tehokkaat liikkeet sivulta." 
NUO ERI/1 SA, PN1, SERT, VSP

Ryhmiä odotellessa käytiin kyläkaupan grillillä (murkku oli meillä mukana eikä ravintola kelvannut) ja ostoksilla. Kyllähän sieltä aina tarttuu mukaan vaikka ja mitä, tänä vuonna korjasin viime vuodesta harmittamaan jääneen asian ja koppasin mukaani suht edullisia Vallilan verhojakin :).

Ryhmistä ei odotuksia ollut, eikä mitään jäänyt käteenkään, mutta tulipahan käytyä. Mari ja Kim toivat meille Kaapon voittamat yhdistyksen kiertopalkinnot, joten kasapäin palkintoja kannettiin taas kotiin. Kiitos vielä Mari ja Kim! 

Älä huomaa koirien naamoista roikkuvia heiniä ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...