maanantai 31. joulukuuta 2018

Hei hulinaa ja hyvää uutta vuotta!

Hulinaa täällä tosiaan piisaa, kyllä kahdeksassa schapepennussa on energiaa varmasti yhden ydinvoimalan verran! Ärinää ja pörinää, riekutaan ja leikitään siellä täällä, syödään, nukutaan, kakataan. Ulkoilemaankin ollaan vähän päästy ja pennut ovat tutustuneet Suomen talveen. Melkoista vauhtia menevät hangessa, täytyy aina olla useampi ulkoiluttaja että saadaan pidetyksi porukka piha-aitojen sisäpuolella! Pentuaitauksen lainasin myös ulkokäyttöön, mutta nämä haluavat välillä irrotella kunnolla :).








Perjantaina olikin jännittävä päivä, kun veimme kakaralauman Sannan ja tyttärensä kanssa Ouluun eläinlääkärintarkastukseen ja sirutukseen, sekä samalla otettiin Mydogdna-näytteet koko pentueesta. Tervettä porukkaa, kaikilla pojilla oli kulkusetkin paikoillaan, ei napatyriä, häntämutkia tai muutakaan huomautettavaa. Ainoastaan yhdellä pennulla otti alakulmuri hieman ikeneen, sitä olen tässä nyt seuraillut ja varuiksi jumpaillut, näyttää jo paremmalta ja ne kulmurit on nyt kasvaneetkin paremmin täyteen mittaansa kun kuusi viikkoa on täynnä pennuilla ikää. Supertyytyväisiä saadaan kyllä tähän sakkiin olla! Automatkatkin menivät ihan hiljaisuuden vallitessa. Samana iltana pentue ilmestyi rekkareihin Koiranettiin. Nopeaa toimintaa Kennelliitolta!



Ensi viikonloppuna sitten alkaakin pesä tyhjentyä, haikeaa ja samalla mukavaa, kun tietää, miten pentuja jo odotetaan uusissa kodeissa. Osa pennuista lähtee vasta vähän myöhemmin uusien omistajien kalentereihin sopivasti. Ja kotiin jää kuitenkin yksi riiviö, eihän siitä mitään olisi tullut, jos kaikki olisivat lähteneet. Saa nähdä, millaisen kolmen koplan Neppu, Inkeri ja Ilona (Pulmu) muodostavat, ihan ajatuskin hengästyttää.

Tällä viikolla yritetään (paino sanalla yritetään...) ottaa pennuista vielä yhdet poseeraukset, kun kaikki ovat vielä paikalla. Siitä lisää myöhemmin! 

Nyt toivottelemme kaikille hyvää ja turvallista vuoden vaihtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...