tiistai 22. toukokuuta 2018

Oulainen rn 19.5.

Junnujen näyttelytys jatkui viime lauantaina Oulaisissa. Ilma oli taas kerrassaan loistava ja Oulaisten urheilukentän nurmella oli mukava pyörähdellä, aina se nurmi hakkaa soran (saati asfaltin) ihan 6-0.

Schapeja oli ilmoitettu 7 (1u + 6n,mutta yksi narttu oli jäänyt pois), tuomarina mulle uusi suomalainen tuttavuus Helin Tenson.

Ensin esiintyi uroksissa ylhäisessä yksinäisyydessään Pablo, jonka vein taas kehään. Hienosti nuori poika esiintyikin, vaikka nurmessa olisi ollut kovasti mielenkiintoisia tuoksuja. Nokka pysyi kuitenkin ylhäällä ja Pablo nappasikin elämänsä toisessa näyttelyssä toisen sertinsä! Tavoitteet uudelleen tarkasteluun sen kohdalla :)?!

Koirien vaihto lennossa ja Inkeri kehään ainoana junnunarttuna. ERI1 SA plakkariin ja kohta kilpailtiinkin parhaan nartun paikasta. Me pysyttiin loppuun saakka jonon keulilla, joten Inkerille PN1 ja kolmas peräkkäinen serti.

Inkeri ja Pablo kisasivat ROPista, voitto Inkulle ja Pablo uusi edellisen viikon VSP:nsä.

Inkerin arvostelu: 

"Erinomaiset mittasuhteet, sopiva luusto.
Kaunis pää ja hyvät korvat.
Hyvä ylä-ja alalinja.
Tasapainoiset kulmaukset.
Erinomainen turkki.
Erinomaiset liikkeet, upea häntä."
JUN ERI1 SA PN1 SERT ROP

Ilme, kun sun koira saa eri SA:n koiranäyttelyssä :-D
Kuva Marjo Tiinanen

Nyt on vähäksi aikaa näyttelyt meidän osalta näytelty. Siirrytään muiden harrastusten pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...