maanantai 15. heinäkuuta 2019

Pikkuväki taas näyttelyissä

Oulussa oli viikonloppuna kaksi näyttelyä; lauantaina NORD ja sunnuntaina KV. Pennuista kehässä pyörähtelivät Armi (S Petunia) ja Aadolf (S Pontzo). Omia koiria en sinne ilmoittanut, koska olin kehäsihteerinä kumpanakin päivänä.

Aadolfin valmistautumista näyttelykehään,
Ilona "avustaa" :)


Lauantaina koiria oli kehässä 15 (8+7, joista pentuja 2+1). Tuomarina Per Kristian Andersen. Hienoa, kun schapet ovat taas löytäneet enemmissä määrin näyttelykehiin ja usein päästään ihan mukaviin koiramääriin!  Meidän pennut esiintyivät iloisesti ja reippaasti kumpikin, ja Aadolfista leivottiin ROP-pentu, Armi oli VSP.

Aadolf ROP-pentu, Armi VSP-pentu.
Kuvan on ottanut kasvattaja Sanna Polvinen


Sunnuntaina schapeja oli 11 Zlatko Kraljicin tuomaroimassa kehässä (5+6, joista pentuja 2+1). Armi ja Aadolf vaihtoivat ruusukkeiden värit päittäin, ja Armista ROP, Aadolf VSP.

Aadolf VSP-pentu, Armi ROP-pentu.
Kuvat kasvattajan kamerasta


Onnea vielä kerran Aadolf ja Armi taustatiimeineen!
Pentuja on ilmoitettu vielä muutamiin pentukehiin, nyt onkin kiva kerätä kesän "satoa", jotain iloa siitäkin että pennut syntyivät ja kasvoivat luovutusikään keskellä talvea :).

Ja tiedättekö mitä? Oulussa ei näyttelyn aikana edes satanut vettä/lunta eikä räntääkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitetaanpas taasen vuosi pakettiin

Onpa jäänyt tämä blokkaaminen kokonaan tänä vuonna!  Vuotta 2022 kuvaa (koira)harrastamisen osalta varmaan parhaiten sana "rennosti&quo...